01

Misiune

Misiunea Arhitect.O este de a oferi clientilor nostri idei si solutii de design excepționale prin amestecarea creativa a nevoilor umane, administrarea mediului, crearea de valoare, stiinta si arta. Solutiile noastre de proiectare rezulta dintr-un proces de colaborare care incurajează echipele profesionale multidisciplinare sa caute alternative, sa impartaseasca cunostinte si sa-si imagineze noi modalitati de a rezolva provocarile mediului construit.

02

De ce noi?

Motivele pentru care oamenii aleg Arhitect.O pentru proiectele lor sunt:

 • 1.Experienta
  Desi Arhitect.O este un birou de arhitectura nou, acesta este format din arhitecti, arhitecti asociati si ingineri de specialitate cu o experienta in domeniu de minim 5 ani, timp in care s-a realizat o dezvoltare profesionala continua.
 • 2. Eficienta
  Folosim instrumente de proiectare de ultima generatie si resursele dinamice ale proiectelor pentru a asigura o livrare eficienta in termeni de timp, calitate si valoare, in fiecare etapa a proiectului.
 • 3. Comunicare
  Informam permanent clientii nostri cu privire la orice aspect atat pe partea de proiectare cat si pe partea de implementare a proiectului. Reactivitatea noastra la intrebarile dvs este una cat mai scurta.
 • 4. Recomandarea constructorului
  O sursa importanta a muncii noastre vine de la recomandarea constructorului. Arhitectii care doresc sa construiasca solutii practice, abordabile, care rezolva probleme si care produc un proiect de calitate sunt in legatura stransa si in colaborare pe toata durata executiei proiectului cu constructorul pentru realizarea acestuia si rezolvarea eventualelor probleme aparute pe parcurs.
 • 5. Afinitate
  Acordam o mare importanta a ceea ce numim dimensiunea umana in afaceri. De aceea tranzactiile interpersonale fata in fata sunt esentiale pentru succesul proiectelor noastre – suntem usor de inteles, jucatori buni si lideri naturali in echipele de proiectare.
 • 6. Angajamentul fata de sustenabilitate
  Credem ca sustenabilitatea este mai degraba imperativa decat un moft. Ajutam clientii nostri sa realizeze proiecte sustenabile in moduri rentabile si usor de inteles.

Praesent justo dolor

Ne asiguram ca Arhitect.O va ramane constant in mintea clientilor nostri ca o marca de incredere

03

Managing Risk

Sed in lacus ut enim adipiscing aliquet. Nulla venenatis. In pede mi, aliquet sit amet, euismod in, auctor ut, ligula. Aliquam dapibus tincidunt metus. Praesent justo dolor, lobortis quis, lobortis dignissim, pulvinar ac, lorem.

pic_2

pic_3

04

Our Awards

Fusce feugiat malesuada odio. Morbi nunc odio, gravida at, cursus nec, luctus a, lorem. Maecenas tristique orci ac sem. Duis ultricies pharetra magna. Donec accumsan malesuada orci. Donec sit amet eros.